kemal kılıçdaroğlu
- 85 milyonluk ulkede 1000 tane avantacisi disinda herkesin "hain kemal" dedigi, avantacilarin ise isleri bittigi gun "hain kemal" diyecekleri zat.
- bu canlının başlığına artık yazmama kararı aldım ama son bir defa yazayım. kemal kılıçdaroğlu gibi birine oy vermiş olmanın utancını kendi adıma pozitif bir hayat dersine çevirdim ve ilk meyvesini geçtiğimiz günlerde aldım. sanayi sektöründe çalışıyorum. bizden malzeme almak isteyen bir firmaya başka bir müşterimiz referans oldu. iş geliştirme süreci tamamen benim kontrolümde ve sorumluluğumda yaklaşık 90,000 euro tutarında bir sipariş söz konusu. kendi kendime dedim ki '' ulan ben kk gibi bir adama zamanında inanmış, ikna olmuş oy vermeyi bırak dünyanın en sinsi adamını dürüst, temiz, iyi ni…
- nefret edilme noktasında, oeyi bile geride bırakmış olan şey.
- Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma Törenleri’ne davet edilmemiş. Zaten davet edilse bile gidebilecek durumda değil; yaş 78’e gelmiş. Kimse tarafından sevilmiyor, değer görmüyor. Bir koltuk uğruna bu kadar düşmeye, kendini bu hâllere sokmaya gerçekten değer mi? CHP’yi getirdiği nokta içler acısı. Ama belki bir açıdan bunun da iyi bir tarafı oldu: Etrafında ve yanında yalnızca çıkar odaklı, rezil insanların kaldığını artık herkes görebiliyor. İlk seçimde onların da Kılıçdaroğlu’yla birlikte siyaset çöplüğüne atılacağını düşünüyorum. Tarih kendisini affetmeyecek.